Asiakastiedote maaliskuussa 2022

Tervehdys,

olemme surullisia Ukrainan tilanteen johdosta, sillä toivomme rauhaa ja hyvinvointia kaikille. Sota tuo mukanaan yllättäviä huolenaiheita, ja me seuraamme tiiviisti Ukrainan tilanteen aiheuttamia vaikutuksia elintarvikkeiden valmistusaineiden saatavuuteen ja kuljetuksiin. Pyrimme ennakoimaan ja varautumaan uusiin tilanteisiin, aivan kuten olemme tehneet koronapandemiankin vaikuttaessa. 

Saccon tehtaat Italiassa ja Ruotsissa toimivat normaalisti, ja myös kuljetukset toimivat hyvin eli tuotteet on saatu Suomeen kuten ennenkin.  Varotoimenpiteenä olemme kuitenkin selvittäneet jo vaihtoehtoisia kuljetusreittejä Italiasta Suomeen, jos laivaliikenne Itämerellä vaikeutuu, jolloin mahdollisessa kriisitilanteessa voimme tuoda (ja myös varastoida) tuotteita Ruotsin kautta Suomeen. Suomessa jakeluliikenne Postin logistiikan kanssa yhteistyössä on ollut sujuvaa, eikä siinä ole tiedossa muutoksia.

EU:n tieliikenteen liikkuvuuspaketin (EU Mobility package) vaikutukset ovat alkaneet myös konkretisoitua, mikä tulee näkymään kustannusvaikutuksina rahdeissa. Tiedotamme tästä sitten, kun vaikutukset alkavat näkyä.

Olemme olleet yhteydessä myös Turvallisuusvirastoon ja Huoltovarmuuskeskukseen, jotta elintarvikkeiden valmistusaineiden riittävyys voitaisiin taata kriisitilanteessa.  Toistaiseksi vain Innolact ylläpitää 1-2 kuukauden varmuusvarastoa asiakkaidemme käyttämistä tuotteista.

Mikäli tilanteessa tapahtuu muutoksia, tiedotamme asiakkaillemme heti. Meihin voitte olla myös yhteydessä, mikäli haluatte lisätietoa.

Mukavaa työviikkoa,

Jussi

Jussi Heinonen
+358 44 5727760
j.heinonen@innolact.fi

Innolact Group Oy
www.innolact.fi
Viestikatu 1-3, 70600 Kuopio, FI

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00