Korona-ajan vaikutus Innolactilla

Kun muut hankkivat kaapit täyteen vessapaperia, me hankimme varastot täyteen hapatteita.

Varmistamme saatavuuden

Vuosi sitten aloimme muun maailman tavoin varautumaan lähestyvään pandemiaan. Oli epäselvää, kuinka toimitukset eri maiden välillä kulkisivat ja kuinka rajoitukset tulisivat vaikuttamaan tuotteidemme saatavuuteen.

Nostimme varmuusvarastomme vastaamaan kolmen kuukauden toimituksia. Tämä vaati meiltä uusien kylmälaitteiden hankkimista. Näillä toimenpiteillä varmistimme tuotteiden saatavuuden rajojen sulkeutuessa ympäri Eurooppaa.

Keskusteluyhteys ja tilanteen vaatimat toimenpiteet hoidettiin avoimesti päämiehemmen kanssa. Tehtaan tiedotteiden ja yhteyshenkilöidemme ansiosta meillä oli selkeä käsitys koronatilanteen vaikutuksista ja pystyimme varautumaan mahdollisiin ongelmatilanteisiin jo etukäteen.

Saccon tehtaat pysyvät toiminnassa

Poikkeusaika ei ole vielä ohitse, mutta kaikki toimituksemme ovat yksittäisiä tapauksia lukuunottamatta onnistuneet erinomaisesti. Italian hallitus päätti Sacco Systemin tehtaiden toiminnan jatkuvan myös pandemian aiheutamassa poikkeustilanteessa, joten tuotteiden valmistus tulee jatkumaan koronatilanteen kehityksestä riippumatta. Kansainväliset kuljetukset tuovat näinä aikoina omat haasteensa, mutta niihin varautuminen on sujunut meiltä hyvin.

Paikkariippumaton ja skaalautuva koulutus

Koulutuksistamme tuli verkkokoulutuspaketteja. Olemme osaltamme olleet mukana Suomen elintarviketuotannon kilpailukyvyn tukemisessa tarjoamalla osaamisemme uusien asiantuntijoiden kouluttamiseen myös korona-aikana. Verkkokoulutuksemme ovat rakentuneet erilaisista sisällöistä: videot, etätehtävät, interaktiivinen materiaali ja tietenkin live-videoluennot.

Uskomme kysynnän verkkokoulutuksille jatkuvan aiempaa huomattavasti korkeampana myös korona-ajan jälkeen. Materiaaliin palaaminen ja sen saavutettavuus oman aikataulun mukaan ovat ominaisuuksia, joiden kanssa niin yrittäjät kuin työntekijätkin pääsevät helposti laadukkaiden lisäopintojen äärelle – opintojen haittaamatta työntekoa. Panostamme siis laadukkaiden digikurssimateriaalien tuottamiseen myös jatkossa.

Asiakastapaamiset diginä

Tekniikasta on tullut erottamaton osa arkeamme. Asiakaskäynnit ovat jääneet toiminnastamme lähes kokonaan pois. Yhteydenpidon pyrimme hoitamaan etänä. Vain välttämättömimmät tapaamiset tapahtuvat asiakkaan luona. Kaikki työntekijämme noudattavat varotoimia tartuntojen ehkäisemiseksi ja altistumismahdollisuuksien minimoimiseksi sekä työpaikalla että vapaa-aikana.

Toivotamme kaikille jaksamista korona-arkeen. Yhdessä tämä voitetaan!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00