Perho Liiketalousopisto Oy:n / Perhon Juustolan sinihomejuusto voitti kultaa MM-kilpailussa Tronheimissa Norjassa. Juustomestarina Perhon Juustolasta löytyy Olli Takanen. Perhon Juustolan herkkujuustot valmistetaan luomumaidosta ja kypsytetään Perhon omassa viinikellarissa. Myös Saccon tuotteet ovat osa juuston valmistusta.
”Perhon Juustolan valmistama sinihomejuusto, Perhon Rehtori, voitti kultaa 27.10.2023 maailman arvostetuimmassa World Cheese Awards -juustokilpailussa Norjan Trondheimissa, missä esillä oli laaja valikoima eri tyylisiä juustoja puhvelin, lehmän, vuohen ja lampaan maidosta.”
”Arvoinnin lopputulos oli, että pastöroidusta luomulehmänmaidosta käsityönä valmistettu ja viisi kuukautta kypsytetty pähkinäinen, lempeän luonteikas & aromikas Perhon Rehtori, oli kaikilta osiltaan paras kilpailuun osallistuneesta 4 502 juustosta.”
Lue lisää Perhon kotisivuilta
Tutustu kilpailupaikan tunnelmiin:
Me Innolactilla onnittelemme Perhon Liiketalousopisto Oy:n Perhon Juustolaa kullasta!