Osuuskunta Maitokolmio luottaa Innolactin asiantuntijuuteen

Pohjanmaalainen lähimaitotuottaja Maitokolmio on jo yli 110 vuoden ajan toiminut osuuskunta, joka tuottaa maitoa ja muita maitotuotteita ammattitaidolla ja osaavan henkilökunnan ja nykyaikaisten jalostusmenetelmien turvin. Toholammella sijaitsevan Maitokolmion meijerin omistavat alueen lähimaitotuottajat.

Maitokolmio luottaa osuustoiminnassaan kotimaisiin tuottajiin ja kotimaisiin olosuhteisiin. Yksi todiste tästä on jo yli vuosikymmenen jatkunut yhteistyö kuopiolaisen Innolactin kanssa. Mutkaton yhteistyö perustuu molemminpuoliselle luottamukselle, joka on hiljalleen muotoutunut hyväksi kumppanuudeksi.

Kumppanuus Innolactin kanssa on luonteva valinta

“Meidän kumppanuutemme Innolactin kanssa on avointa ja reilua”, toteaa Maitokolmion toimitusjohtaja Juha Murto-Koivisto. “Maitokolmio on itsenäinen osuuskunta, joka on aina tehnyt omia, riippumattomia valintojaan. Yhteistyö Innolactin kanssa on siten ollut meille luonteva valinta. Innolact on myös alusta saakka lähestynyt meitä asiakkaana oikealla tavalla ja myös omia toimintojaan tarpeidemme mukaisesti kehittäen.” 

Maitokolmio hankkii Innolactilta meijeriteollisuuden valmistusprosesseissa tarvittavien hapatteiden lisäksi myös erilaista tietotaitoon pohjaavaa konsultaatioapua. Murto-Koivisto korostaakin Innolactin maidonjalostuksen asiantuntija Jussi Heinosen asiantuntemusta ja näkemyksellisyyttä alallaan.


“Jussilla on vankka meijerialan ja sen prosessien tuntemus. Tämän lisäksi hän on ollut se pellepeloton, joka on rohkeasti hakenut uusia ratkaisuja ja toimintamalleja. Pieni toimijahan Jussi on Suomessa meijerialalla, mutta arvostan suuresti hänen uusia ideoitaan ja ajatuksiaan sekä raikkaita näkemyksiään.”


Molemminpuolista luottamus kantaa nyt ja tulevaisuudessa

Myös Innolactilla ollaan tyytyväisiä mutkattomaan kumppanuuteen Maitokolmion kanssa. Takana on jo pitkään jatkunut yhteistyö, sillä Juha Murto-Koiviston luotsaama Maitokolmio oli ensimmäisiä suurempia toimijoita, joita Innolact onnistui vakuuttamaan aloittaessaan yli kymmenen vuotta sitten.

“Luottamus meihin, eli tuolloin juuri markkinoille saapuneeseen kuopiolais-italialainen toimijaan, kertoo Juhasta ja hänen tavastaan johtaa Maitokolmiota. Tarkastellessani Maitokolmiota ja heidän menestymistään, näen meijeriammattilaisten luoman toimivan organisaation, jossa tekeminen pohjaa osaamiseen, hyvään taloudenpitoon ja rohkeuteen toimia muuttuvilla markkinoilla. Uskon Maitokolmion menestyvän myös tulevaisuudessa, ja me Innolactilla haluamme kumppanina olla siinä tukemassa”, lupaa Heinonen.

Innolactin ratkaisuilla ja palveluilla uusia mahdollisuuksia toimintaan

Innolactin visiona on tarjota asiakkaiden kanssa yhdessä tekemällä sellaisia lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja palveluja, jotka toimivampien prosessien myötä parantavat suorituskykyä ja mahdollistavat näin myös liiketoiminnan kasvattamisen. Hyödyt tästä on huomattu myös Maitokolmiolla.

“Jos haluat löytää uusia mahdollisuuksia toiminnallesi, suosittelen lämpimästi Innolactia yhteistyökumppanina. Innolact on asiantuntemuksellaan mahdollistanut kasvun myös meille Maitokolmiolla”, toteaa Murto-Koivisto tyytyväisenä.

Maksuton kartoituksemme auttaa lisäarvon löytämisessä

Me Innolactilla voimme auttaa myös sinua lisäarvon löytämisessä. Haluaisitko kuulla lisää tarjoamistamme ratkaisuista ja palveluista elintarvikkeiden valmistuksessa? Voit lukea lisää täältä ja varata ajan Jussin maksuttomaan kartoitukseen.

Jussi Heinonen
CEO, toimitusjohtaja
+358 44 5727 760
j.heinonen@innolact.fi

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00