Lactosil – Säilörehun valmistus
45,30 € Alv 0%
Biologinen luomuhyväksytty säilöntäaine tuorerehun valmistukseen
10 kertaa suurempi annos maitohappobakteereita
Lactosilin erinomainen teho perustuu suureen maitohappobakteerien määrään (enemmän maitohappobakteereita kuin yhdessäkään muussa markkinoilla olevassa tuotteessa).
Kun LACTOSIL 3.0 ohjaa fermentoitumista/käymisprosessia, se takaa:
• Nopean happamoitumisen ja maitohapon muodostumisen
• Ei kaasuntuottoa (CO2)
• pH laskee nopeasti ja estää samalla haittamikrobien kasvun
Säilörehusta turvallisempaa, maistuvampaa ja ravitsevampaa, parantaen karjan terveyttä, yrityksen kannattavuutta ja lopputuotteen laatua.
LACTOSIL 3.0 takaa, että tärkeät tavoitteet saavutetaan:
1. Siilon / rehuauman aikainen avaaminen
2. Turvallinen ja ravinteikas säilörehu
3. Terve ja tuottava karja
4. Korkealaatuinen ja hygieeninen maidontuotanto
Laatua turvallisesti ja luonnonmukaisesti – Paras valinta tuorerehulle
• Bakteerikannoista paras jakaantumisnopeudessa ja hapattamiskyvyssä
• Runsas annostus PMY/g rehua
• Alun perin eristetty rehusta ja säilörehusta
• Sopii luomuviljelyyn
• Fermentoinnin pikajuoksija, vie käymisen nopeasti maaliin kaikenlaisessa rehussa.
Kuvaus
Lactobacillus plantarum maitohappobakteeria sisältävä biologinen säilöntäaine.
Lactosilin erinomainen teho perustuu suureen maitohappobakteerien määrään (enemmän maitohappobakteereita kuin yhdessäkään muussa markkinoilla olevassa tuotteessa). Nämä Lactobacillus plantarum -maitohappobakteerit varmistavat rehun säilönnän onnistumisen, koska fermentoituminen ja pH:n aleneminen tapahtuvat nopeasti ja samalla ei-toivottujen mikrobien (mm. homeet, hiivat) kasvaminen estyy. Tuote on ollut markkinoilla yli 30 vuotta, mikä on myös osoitus sen toimivuudesta. Yksi pussillinen riittää 25-50 tonnille rehua riippuen kuiva-ainepitoisuudesta.
Taustaa:
Lactosil on yli 30 vuoden käytännön kokemuksen sekä kehitystyön tulos. Tuorerehulle tarkoitettu biologinen säilöntäaine sisältää Lactobacillus plantarum 14D/CSL – DOMINANT kantaa.
Maitohappobakteerien avulla ohjataan rehun laatuun vaikuttavia tekijöitä. Oikea tekniikka, oikea maitohappobakteeri ja oikea annostus minimoivat käymistappiot ja siten maksimoivat ravinteiden määrän.
Erilaiset kontrolloimattomat bakteerit aiheuttavat säilöntävaiheessa käymistä ja ravinteiden tuhoutumista, joita pystytään kontrolloimaan lisäämällä säilöntäaineeksi oikea annostus L.plantarum -maitohappobakteeria. Mitä suurempi on maitohappobakteerin määrä PMY/g säilönnän alussa, sitä nopeammin haluttu turvallinen päämäärä saavutetaan.
Kasvien bakteeripopulaatioissa esiintyy erittäin suurta vaihtelua kasvi- ja aluekohtaisesti, riippuen kasvilajista ja ympäristöolosuhteista. Lactosil-lisäys auttaa laskemaan pH:n nopeasti, mikä estää muiden bakteerien kasvua ja auttaa säilyttämään bakteerien tuottamat proteiinit rehussa.
Tutustu esitteeseen Mikä on Lactosil?
Tutustu esitteeseen Lactosil hyödyt ja käyttö
Tutustu Lactosilin käyttöohjeeseen
Säilytys: Pakastimessa tai jääkaapissa
- Lämpötila < -18 °C, säilyvyys 36 kk
- Lämpötila < +8 °C, säilyvyys 18 kk
- Lämpötila < +25 °C, säilyvyys 6 kk
Toimitusaika: Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian tilauksen jälkeen vahvistaaksemme tuotteiden saatavuuden ja toimitusajan.
Lähetyskustannukset muodostuvat toimitustavan, toimitusosoitteen ja tuotteiden määrän mukaan. Lähetyskustannukset lisätään laskun loppusummaan.
Annostelusuositus: 2 pussia / 50 000 kg.
Lisätiedot
Viranomaishyväksynnät tuotteelle Lactosil: | Efsa, European Authorization, Ruokavirasto |
---|---|
Efsa: | Lactobacillus plantarum 14D/CSL |
European authorization: | Regulation (EU) No 399/2014 |
Identification number of the additive: | 1k20746 |
Ruokavirasto, Rehujaosto: | Lisäaine säilörehun valmistukseen |