Valmennus ja asiantuntijapalvelut

Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus maidonjalostuksesta ja fermentoinnista. Jaamme tietotaitoa tarjoamalla räätälöityä koulutusta ja asiantuntemusta esimerkiksi tuotantoprosessien kehittämiseen, tuotekehitykseen sekä omavalvonnan ja laadun kehittämiseen. Tarvittaessa haemme asiakkaan projektiin parhaan mahdollisen asiantuntijan verkostostamme.

Valmennus

Asiantuntijamme tarjoavat valmennuksen muodossa perehdytyksen esimerkiksi elintarvikemikrobiologian, elintarvikekemian, elintarvikelainsäädännön, valmistusprosessien ja hapate- ja entsyymiteknologian perusteisiin.

Syventävät valmennukset räätälöimme kohderyhmäkohtaisesti. Kaikki valmennuksemme voidaan toteuttaa lähi- sekä etäopetuksena. Kaikki valmennusmateriaalimme on rakennettu pohjautuen hyviin oppimistuloksiin: Meiltä et saa pitkäpiimäisiä luentoja etkä viisisataasivuisia-dokumentteja iltalukemiseksi.

Esimerkkejä valmennuspaketeista:

  • Leipäjuustoa avotulella -viikonloppukurssilla perehdyttiin sisätiloissa elintarviketuotannon perusteisiin, mistä siirryimme luonnon helmaan valmistamaan mm. smetanaa, leipäjuustoa ja jugurttia.
  • Töihin elintarviketeollisuuteen -perehdytys uudelle työntekijälle
  • Fermentoinnin perusteet -valmennus aloittelijalle
  • Fermentointi ja tuotekehitys -kurssi uudelle (tai uutta tuotetta kehittävälle) yrittäjälle.

Asiantuntijapalvelu

Jaamme tietotaitoa tarjoamalla räätälöityä valmennusta ja asiantuntemusta esimerkiksi tuotantoprosessien kehittämiseen, tuotekehitykseen sekä omavalvonnan ja laadun kehittämiseen. Tarvittaessa haemme asiakkaan projektiin parhaan mahdollisen asiantuntijan verkostostamme.

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa muun muassa hygienia- ja tuotekoulutuksien (GMP), laitosten omavalvonnan ja laadunvarmistuksen (ISO 22 000) sekä yritysten toiminnan kehittämisen (Lean ja Six Sigma) parissa.

Esimerkkejä asiantuntijapaketeista:

  • Uuden juustolan rakentaminen – asiantuntijamme apunasi
  • Asiantuntija apunasi tuotekehityksestä tuotantoon
  • Hävikki kuriin – tuotantoprosessien kehittäminen
  • Tasalaatuinen tuote tailor made -hapatteilla ja juoksetteilla.

Tuotekehitys

Nykyisen tuotteen parantaminen

Halkeileeko juustosi? Pullistelevatko purkkisi? Vaihtelevatko happanemisajat? Etkö pääse faagista eroon?

Erilaiset tavat ja olosuhteet määrittävät lopputuloksen. Meillä on vuosien kokemus siitä, miten tuotteen makuun, koostumukseen, hintaan ja tasalaatuisuuteen vaikuttavat mm. valmistusaika, raaka-aineet, laitteet, puhtaus ja työn määrä. Tehokas prosessi pitää hinnan kilpailukykyisenä ja laadukas tuote ostajan uskollisena.

Kerro mikä on pielessä, korjataan se yhdessä.

Uuden tuotteen kehittäminen

Uuden tuotteen kehittäminen on haastavaa. Täydellinen rahka, juusto tai kaurafraiche ei valmistu itsestään ja tie ideasta markkinoille vaatii muutakin kuin hyvän reseptin. Autamme sinua kehittämään skaalautuvan reseptin ja rakentamaan tuotantoprosessin joko uuteen tai olemassaolevaan tuotantolaitokseen.

Maksuton kartoitus elintarvikealan toimijoille:

Innolactin toimitusjohtaja ja omistaja, maidonjalostuksen asiantuntija Jussi Heinonen on auttanut yli 30 vuoden uransa aikana satoja maidonjalostajia, juustoloita ja meijereitä Suomessa ja ulkomailla. Innolactin Jussi tarjoaa nyt elintarvikealan toimijoille maksuttoman asiantuntijakartoituksen. Kartoitus kestää noin tunnin eikä velvoita sinua jatkoon. Kartoituksen pohjalta Jussi suosittaa jatkotoimenpiteitä juuri sinun yrityksellesi.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00