Laatupolitiikka

Innolact – Autamme asiakasta menestymään

Innolactin laatujärjestelmä on ISO 9001:2015 vaatimusten mukainen ja kattaa Innolact Group Oy:n koko toiminnan. Innolact Group Oy on muutettu konserniksi (toiminta alkanut 1.1.2022).  Innolact Group Oy on emoyhtiö, jonka tytäryhtiöt ovat Innolact Ferme Oy ja Innolact Agro Oy. Olemme sitoutuneet täyttämään ISO 9001 –standardin, lainsäädännön, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme vaatimukset.

Kehitämme fermentointiprosesseja

Innolact Group Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ja parantaa elintarvike- ja eläinrehualojen valmistusprosesseja, erityisesti fermentointiprosesseja. Innolactin visiona on olla vahvin fermentointialan asiantuntija Suomessa ja Pohjoismaissa. Innolact tuo Suomeen Italialaisen Sacco Systemin tuottamia valmistus- ja lisäaineita ja myy niitä meijeri- ja maidonjalostusteollisuudelle, kasvisten fermentointiin ja eläinrehujen valmistukseen.  Lisäksi Innolact maahantuo ja jälleenmyy elintarvikkeiden valmistukseen laitteita, espanjalaisen Busquin juustomuotteja ja Christeyns Nordicin pesuaineita. Innolact myös kouluttaa etenkin maidonjalostusalan toimijoita. 

Vuonna 2022 Innolact laajentaa toimintaansa alkutuotantoon (tuorerehun valmistajat, siipikarjan ja kalojen kasvattajat, kasvihuoneiden maanparannus ym.) ja lemmikkieläinsektorille.

Menestystä asiakkaillemme

Innolactille asiakkaiden menestyminen on erityisen tärkeää. Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita ja keskitymme asiakkaiden ongelmien ennakointiin, ratkaisemiseen, kouluttamiseen ja tuotekehityksessä vahvaan tukemiseen. Asiakaslaatumme muodostuu luottamuksellisista kumppanuussuhteista sekä hyvistä tuotteista, nopeasta ja joustavasta palvelusta. 

Korkealaatuiset tuotteet

Toimittamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja turvallisia. Varmistamme, että tuotteiden laatu säilyy moitteettomana koko toimitusketjun ajan. Käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat sitoutuneet laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan. Toimitamme tuotteet asiakkaalle nopeasti ja varmasti ja reagoimme muutoksiin nopeasti.

Kehittyvä yritys

Olemme innovatiivinen yritys ja organisaatiomme on ketterä. Kehitämme ennakkoluulottomasti uutta. Mittaamme ja arvioimme toimintaamme säännöllisesti laatujärjestelmässä määritellyin toimintatavoin. Kehitämme yritystä ja itseämme aktiivisesti tämän päivän ja tulevaisuuden haasteet huomioiden. Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan laatujärjestelmäämme ja sen vaikuttavuutta. 


Tutustu Oiva-raporttiin täällä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00