Laatupolitiikka

Innolact – Autamme asiakasta menestymään

Kehitämme fermentointiprosesseja

Innolact Group Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka kehittää ja parantaa elintarvikealan valmistusprosesseja, erityisesti fermentointiprosesseja. Innolactin visiona on olla vahvin fermentointialan asiantuntija Suomessa, Baltiassa ja Pohjoismaissa. Innolact tuo Suomeen Italialaisen Sacco Systemin hapatteita ja muita maidonjalostusprosesseissa käytettäviä valmistus- ja lisäaineita ja myy niitä meijeri- ja maidonjalostusteollisuudelle, alkutuotantoon ja siipikarjankasvatukseen.

Laatujärjestelmä

Laatujärjestelmämme pohjautuu ISO 9001 –standardiin. Olemme sitoutuneet täyttämään ISO 9001 –standardin, lainsäädännön, asiakkaidemme ja sidosryhmiemme vaatimukset.

Menestystä asiakkaillemme

Innolactille asiakkaiden menestyminen on erityisen tärkeää. Palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita ja keskitymme asiakkaiden ongelmien ennakointiin, ratkaisemiseen ja tuotekehityksessä vahvaan tukemiseen. Asiakaslaatumme muodostuu luottamuksellisista kumppanuussuhteista sekä hyvistä tuotteista, nopeasta ja joustavasta palvelusta.

Korkelaatuiset tuotteet

Toimittamamme tuotteet ovat korkealaatuisia ja turvallisia. Varmistamme, että tuotteiden laatu säilyy moitteettomana koko toimitusketjun ajan. Käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat sitoutuneet laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan. Toimitamme tuotteet asiakkaalle nopeasti ja varmasti ja reagoimme muutoksiin nopeasti.

Kehittyvä yritys

Olemme innovatiivinen yritys ja organisaatiomme on ketterä. Kehitämme ennakkoluulottomasti uutta. Mittaamme ja arvioimme toimintaamme säännöllisesti laatujärjestelmässä määritellyin toimintatavoin. Kehitämme yritystä ja itseämme aktiivisesti tämän päivän ja tulevaisuuden haasteet huomioiden.  Olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan laatujärjestelmäämme ja sen vaikuttavuutta.

Tutustu Oiva-raporttiin täällä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00